Mitsubishi Heavy Industries

ilmalämpöpumput

Mitsubishi Heavyn KAZAN-lämpöpumppu on suunniteltu Pohjolan rankkoihin olosuhteisiin. Alan parhaimpiin kuuluva teho, hyvä hyötysuhde ja talvivarustus pitävät huolen, että laite toimii vaivattomasti kovilla talvipakkasilla.

Luonnollisella R32-kylmäaineella Kazan saavuttaa alan parhaimpiin kuuluvan A+++ -tehon huippuhyötysuhteella. MHI:n valmistaman DC-PAM Twin Rotary -kompressorin ja sisäänrakennetun lämmitysvastuksen (mallit SRK20-35) ansiosta Kazan soveltuu erinomaisesti heille, jotka haluavat parasta suorituskykyä ympäri vuoden.

Laitteessa on vakiona premium-lämpöpumpun ominaisuudet mitä vaaditaan lämmitykseen, ilmankiertoon, hiljaiseen käyttöääneen, moderniin ilmansuodatukseen ja paljon mukavuutta lisääviä automaattitoimintoja sekä valinnaisina lisäominaisuuksina WIFI- tai SMS -etäohjaus.

 

 

Mitsubishi Heavyn AISU-jäähdytin on muotoiltu kauniisti pohjoismaiseen sisustukseen sopivaksi, mutta laite on paljon muutakin kuin vain komea ulkokuori. Aisulla jäähdytät huoneilman juuri sopivan viileäksi, jotta saat siitä raikkaamman ja miellyttävämmän hengittää.

Jo muutaman asteen jäähdyttämisellä poistat sisäilmasta huomattavan määrän kosteutta. Samalla vältät siite- ja katupölyn tunkeutumisen sisätiloihin, kun ikkunoita ei tarvitse pitää auki. Jäähdyttimen tehokkaat suodattimet poistavat myös osan ilmassa leijuvista epäpuhtauksista.

Lue lisää.

 

  Kazan 20 Kazan 25 Kazan 35
Tilasuositus <90 m2 90-130 m2 120-170 m2
Lämmitys x x x
Jäähdytys x x x
A+++ x x x
Takkatoiminto x x x
Ilmanpuhdistus x x x
Wifi x x x
R32 x x x
Combi Cool Lämpötili

Mitsubishi Heavy -ilmalämpöpumppu on sijoitus asuinmukavuuteen, joka samalla auttaa säästämään kodin lämmityskustannuksissa. Ilmalämpöpumpun avulla nautit sekä mukavasta lämmityksestä että ihanasta viilennyksestä. Se on investointi, joka maksaa itsensä käytössä nopeasti takaisin.

Maksa omaan tahtiisi. Valitsemalla Combi Coolin Lämpötilin saat enemmän mahdollisuuksia silloin, kun niitä tarvitset. Voit maksaa hankintasi laskulla tai sinulle sopivissa erissä.


Juha Peltonen
Juha Peltonen

Ilmalämpöpumppu asennukset

0400758860 

Ota yhteyttä

13 + 1 =