Samsung

ilmalämpöpumput

Erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon suunnitellut uudet Samsung Nordic Wind-Free Geo 25 ja 35 lämmittävät talvella ja viilentävät kesällä. Järjestelmä auttaa ylläpitämään miellyttävän lämpötilan ilman vetoa. Käyttäjän tarpeisiin mukautuvat älytoiminnot luovat viihtyisät sisäilmaolosuhteet, joita älykäs järjestelmä ylläpitää automaattisesti. Uuden kehittyneen tekniikan myötä Samsung Nordic Wind-Free Geo -sisäilmajärjestelmässä on aiempaa suurempi puhallin, leveämpi ilmanottoaukko ja leveämpi ilmanohjain. Puhallusilma leviää entistä kauemmas ja laajemmalle puhaltaen ilmaa jopa 15 m asti.
Erittäin hiljaisella Nordic Wind-Free Geolla ylläpidät kotonasi miellyttävän huonelämpötilan ilman häiritsevää melua – melutaso on alimmillaan vain 17 dB.

Lue lisää

 

 

 


-5 vuoden takuu

Erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon suunnitellut uudet Samsung Nordic Airise 25 ja 35 lämmittävät talvella ja viilentävät kesällä. Tekoälyteknologiaa ja ainutlaatuista suunnittelua. Integroitu Wi-Fi-ominaisuus takaa tehokkaan hallinnan. Uuden kehittyneen tekniikan myötä Samsung Nordic Airise -sisäilmajärjestelmässä on aiempaa suurempi puhallin, leveämpi ilmanottoaukko ja leveämpi ilmanohjain. Näin viileä ilma leviää laajemmalle alueelle.*

Lue lisää.

 

 


-5 vuoden takuu

Samsung-mallisto on suunniteltu alusta asti huomattavan tehokkaaksi. Samsung-ilmastointijärjestelmillä saat kotiisi hiljaisen, luotettavan ja energiatehokkaan ilmastoinnin kodin koosta riippumatta.

Samsung Wind-Free -ominaisuudella viilennät ja nautit tasaisesta huoneenlämmöstä ilman ikävää vedon tunnetta. Uuden tekniikan myötä laitteessa on aiempaa suurempi puhallin, leveämpi ilmanottoaukko sekä ilmanohjain, joiden avulla puhallusilma leviää nopeammin ja laajemmalle alueelle. Tinkimätön muotoilu ja helppokäyttöisyys mahdollistavat myös suodattimen vaivattoman puhdistamisen sisäyksikön yläpuolella sijaitsevan luukun kautta. SmartThings -sovelluksella säädät ja käytät järjestelmää aktiivisen internet-yhteyden kautta, missä sitten oletkin.

Lue lisää

 

 

-5 vuoden takuu

Combi Cool Lämpötili

Samsung-ilmalämpöpumppu on sijoitus asuinmukavuuteen, joka samalla auttaa säästämään kodin lämmityskustannuksissa. Ilmalämpöpumpun avulla nautit sekä mukavasta lämmityksestä että ihanasta viilennyksestä. Se on investointi, joka maksaa itsensä käytössä nopeasti takaisin.

Maksa omaan tahtiisi. Valitsemalla Combi Cool Lämpötilin saat enemmän mahdollisuuksia silloin, kun niitä tarvitset. Voit maksaa hankintasi laskulla tai sinulle sopivissa erissä.

 

Juha Peltonen
Juha Peltonen

Ilmalämpöpumppu asennukset

0400758860

Ota yhteyttä

15 + 13 =